Blikarbejde – til tag, kvist og inddækning

Veludført blikarbejde kan gøre underværker for enhver husfacade. Hos Andersen VVS har vi mange års erfaring med blikarbejde og har lavet stribevis af kviste, facader, tagrender og inddækninger i alt fra kobber, zink, aluminium og skiffer. Selvom Andersen VVS er en moderne virksomhed, så sætter vi en ære i at videreføre det gamle håndværk, så du får en traditionel og autentisk stil.

Langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri blikløsning

Hvad enten du ønsker tag-/facadebeklædning, inddækning af skorsten, murkroner eller nye, flotte tagrender, så er du sikret en både funktionel og æstetisk løsning med et resultat i blik. Funktionelt fordi materialer som zink, kobber, alu og skiffer kræver minimalt vedligehold og ikke påvirkes af omgivelsernes slitage på samme måde som træ, pudsede overflader og øvrige skrøbelige materialer.

Vi udfører følgende i blik:

-Tagrender og nedløbsrør
-Inddækning af tag og kvist
-Inddækning af skorsten
-Skotrender
-Murkroner
-Beklædning af stern

..samt en lang række øvrige opgaver, når det gælder inddækning og beklædning med blik. Vi sætter stor ære i at levere den forventede og fortjente løsning, så du ikke blot er tilfreds med det udførte arbejde, men også er tilfreds med at have valgt Andersen VVS som din blikkenslager. Vi lever af tilfredse kunder og bestræber os altid på at overstige kundernes forventninger, så de får hvad de har betalt for – og lidt til.

Andersen VVS udfører blikkenslagerarbejde for både privat og erhverv i Kolding og omegn. Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have skiftet et enkelt nedløbsrør eller søger en totalløsning til et nybyggeri, så har vi mandskabet, materiellet og indkøbspriserne som kan klare enhver opgave.

Kontakt din lokale blikkenslager

Kontakt Andersen VVS på tlf. 75 70 22 77 eller udfyld kontaktformularen i højre side og få råd og vejledning fra en erfaren blikkenslager. Blikarbejde kræver den rette ekspertise, så kontakt Andersen VVS inden du går i gang og få gode råd fra en erfaren fagmand.

DSCN0387

DSCN0386