Stokerfyr – alternativ energi, økonomisk løsning

Med et stokerfyr får du den rette kombination af komfort og lavt forbrug. Mange danske hjem kan spare tusindvis af faste forbrugsomkostninger ved at erstatte ineffektive varmeanlæg med et miljøneutralt og driftsikkert stokerfyr. Et stokerfyr, også kaldt et kombi-fyr, har samme funktioner som et pillefyr, men giver samtidig mulighed for at fyre med traditionelt brænde. På den måde er du ikke afhængig af, at kunne fremskaffe billige piller, men kan veksle mellem det billigste og mest tilgængelige alternativ ved hånden. Et stokerfyr gør det billigt, at have et behageligt indeklima.

Skru op for varmen og ned for forbruget

Andersen VVS er certificeret rtb-installatør og kan tilbyde levering, installering og service af de populære og driftsikre RTB stokerfyr. Trods RTB stokerfyrs høje standard, så er tilbagebetalingsperioden typisk kun på 2-3 år, da automatisering og selvrensning sikrer et højeffektivt energiniveau, som kan skræddersyes til ethvert hus og enhver familie. Kontakt Andersen VVS og hør nærmere om fordelene ved et RTB stokerfyr og få rådgivning og energioptimering fra en certificeret rtb-installatør. Vi sikrer, at du får en løsning, der kan betale sig nu og her og på lang sigt.
Unknown-1

Fordele ved Stokerfyr

– Lavt forbrug og minimal miljøbelastning
– Automatisering
– Driftsikkerhed og høj ydeevne
– Dansk producent og dansk teknologi
– Tilbagebetalingstid på 2-3 år
– Minimalt vedligehold

Anvend RTB stokerfyr i

– Parcel- og villahuse
– Virksomhed og butikker
– Erhverv og industri
– Offentlige bygninger (skole, institution mm.)
– Landbrug og haller
Unknown

Serviceeftersyn på nye og gamle stokerfyr

Et RTB stokerfyr fra Andersen VVS er selvrensende og kræver dermed minimalt vedligehold. Derfor udfører en lang række af vores kunder selv den nødvendige vedligeholdelse, men det kan dog være en rentabel løsning at få tjekket fyrets drift og funktioner ca. en gang om året. Så du opnår maksimal udnyttelse og maksimal besparelse.

Hjælp til stokerfyr

Er du i tvivl om, hvorvidt et stokerfyr vil være den bedste og mest rentable løsning for dig, så kontakt Andersen VVS og få råd og vejledning fra en erfaren varmespecialist. Vi inspicerer gerne dit nuværende varmeanlæg og vurderer dets effekt kontra jeres behov. Vores erfaring med installering og vedligehold af stokerfyr i det meste af Østjylland deler vi gerne ud af, så du får dækket dit behov ind, til den lavest mulige pris.

Kontakt Andersen VVS – certificeret rtb-installatør

Selvom vi lever af installering og servicering af stokerfyr, så lever vi i endnu højere grad af tilfredse kunder. Derfor tilbyder vi 100 pct. uvildig rådgivning, så du er sikker på, at få den korrekte løsning til den korrekte pris.

Kontakt Andersen VVS på tlf. 75 70 22 77

Eller udfyld kontaktformularen i højre side – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os!

Interesseret i et tilbud?