Salg, installation og service af BWT blødgøringsanlæg

Hvis du er træt af kalk render og stoppede flitre kan Andersen VVS tilbyde et BWT blødgøringsanlæg. Med et blødgøringsanlæg fra BWT slipper du af med alt kalk fra vandet i din bolig. Derved kan du halvere dit sæbeforbrug ved tøjvask og tøjet forbliver blødt i længere tid. BWT blødgøringsanlæg hjælper og med at skåne dine husholdningsmaskiner, idet der ikke fastsætter sig kalk på f.eks. varmelegemer. Dette medfører tillige en energibesparelse.

BWT blødgøringsanlæg Basic og Life

Andersen VVS tilbyder levering, installering og service af både BWT Basic blødgøringsanlæg og BWT Life blødgøringsanlæg. Basis har en beholder og Life har to beholdere. Med de to beholdere kan BWT Life blødgøringsanlæg anltid producere blødt vand- uanset hvor stor vandforbruget er i boligen. BWT Basic blødgøringsanlæg kan ikke levere blødt vand, mens det regenererer. Regenerering tager ca. 25 minutter.

Fordele ved BWT blødgøringsanlæg

  • Fjerner effektivt kalk i vandet og kalkproblemer
  • Reducerer sæbe- og shampoo-forbruget
  • Håndklæder og tøj forbliver blødt i længere tid
  • Forlænger husholdningsmaskiner levetid

Kontakt Andersen VVS

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til BWT blødgøringsanlæg. Så kontakt Andersen VVS allerede i dag. Så finder vi den korrekte løsning til den korrekte pris.

Kontakt Andersen VVS på tlf. 75 70 22 77

Eller udfyld kontaktformularen i højre side – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os!

Interesseret i et tilbud?