Nyt badeværelse og interiør ved Andersen VVS

Er det gamle badeværelse slidt ned eller trænger armaturerne til en energirigtig og økonomisk udskiftning, så kontakt Andersen VVS og få fat i en VVS-installatør med 18 års erfaring indenfor sanitet. Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, hvor komponenternes funktionalitet forenes med en flot finish, så du får et badeværelse, som du både forventer og fortjener. Med base i Kolding holder vi hele Østjylland kørende, når det kommer til VVS, sanitet og vand.

VVS-løsninger til badeværelse

•Installation af brusenicher og -kabiner
•Reparation og udskiftning af vandhane, håndvask, cisterne
•Kontrol og energitjek af vandanlæg og rørledninger
•Faldstammer og kloak
•Energirigtige toiletter
•Gulvvarme og radiatorer

Er opgaven simpel eller avanceret, så tag os med på råd og foretag det rigtige valg første gang.

Nyt badeværelse eller mindre renovering?

Hos Andersen VVS kan vi hjælpe dig, hvad enten det gælder udskiftning af vandhanen eller badeværelset skal totalrenoveres. Uanset hvilken udfordring du står med, så anbefaler vi at kontakte en professionel VVS-installatør inden du går i gang med projektet. Renovering på badeværelset skal på visse områder udføres af en godkendt installatør ift. godkendelse og forsikring, men der er samtidig store beløb at spare ved at lade en professionel udføre arbejdet. Hos Andersen VVS er du sikret optimal installation og opsætning af badeværelsets forskellige komponenter, så du opnår et perfekt resultat med sans for både kvalitet og økonomi. Vi udfører bl.a. installation og opsætning af vandhane, håndvaske, brusekabiner, cisterner samt korrekt vandtilkobling og -afledning, så komforten er i top og forbruget i bund.

Kontakt Andersen VVS og få et godt tilbud

Få en fast pris på din næste VVS-opgave og undgå at regningen løber løbsk. Vi står inde for vores aftaler på både tid og økonomi – hver gang.

Kontakt os på tlf. 75 70 22 77

Eller udfyld kontaktformularen i højre side – vi glæder os til at høre fra dig.