Driller varmen i hjemmet?

– få hjælp fra lokal VVS-installatør og varmespecialist

Andersen VVS udfører alle typer af fejlfinding og renovering af hjemmets varmeproblemer. Hvad enten problemet er gulvvarmen, radiatorerne, fjernvarme, gas eller naturgas, så har vi mandskabet og erfaringen, når der er behov for installering, renovering og optimering. Som ekstra service tilbyder vi rådgivning i forbindelse med varmestyring og varmeautomatik, så du ikke kun får løst dit problem nu og her, men samtidig får det optimale ud af dit varmeforbrug. Er husets varmeanlæg eller varmtvandsbeholder aldrig blevet tjekket, så anbefaler vi at læse nærmere om vores energitjek HER – kontakt os for yderligere oplysninger om, hvordan du kan skære ned for forbrug og udgifter.

Varmeproblemer med?

-Fjernvarme
-Radiator
-Varmepumpe
-Gas-/oliefyr
-Gas/naturgas
-Vedvarende energikilder
-Varmestyring/-automatik

Så kontakt Andersen VVS på 75 70 22 77 – også ved akutte opgaver!

Varme til private hjem og erhverv

Som varmespecialist og certificeret rtb-installatør har Andersen VVS optimeret varme- og energiforbruget i en lang række private hjem og erhvervsvirksomheder i Kolding og omegn. Heriblandt udskiftning af gas- og oliefyr til mere økonomiske og miljøvenlige løsninger, hvor der er fokus på at skabe en energibesparende og rentabel løsning. Vi anbefaler eftersyn af alle typer varmeanlæg hver 2-4 år, afhængigt af produktions- og installationsdato, for at sikre et optimalt energiforbrug.

Fast servicekontrakt til varmeanlæg

Få en fast servicekontrakt til dit varmeanlæg og gør som en række øvrige ejerforeninger, boligselskaber eller virksomheder, som får administreret, optimeret og vedligeholdt deres varmeanlæg af en professionel VVS-installatør. Er du i tvivl om, hvorvidt en fast serviceaftale kunne være relevant for jer, så kontakt Andersen VVS og få en vurdering af jeres nuværende varmesystem. Vi inspicerer varmeanlægget for eventuelt varmespild og fejlopsætning og finder vi ingen problemer, så kvitterer vi med et håndtryk.

Kontakt Andersen VVS og få et godt tilbud

Få styr på varmen (og varmespildet) med en lokal og professionel VVS-installatør. Med base i Kolding kan vi rykke ud indenfor kort tid.

Kontakt os på tlf. 75 70 22 77

Eller udfyld kontaktformularen i højre side – vi glæder os til at høre fra dig.