VVS til vand, bad og køkken

Andersen VVS leverer alt i interiør, armaturer og sanitet til køkken, badeværelse og bryggers. Skal vandhanen skiftes eller vandstikket renoveres, så rykker vi ud i Kolding og størstedelen af Østjylland. Vi klarer alt fra fejlfinding, renovering og installering og sikrer dig et slutresultat, hvor funktionalitet og pris går hånd i hånd. Vi både forhandler og installerer armaturer, så du er garanteret et smukt resultat til billige indkøbspriser. Få bl.a. vand- og energibesparende elementer, som er tilpasset jeres behov uden at gå på kompromis med komforten.
Vi lever af VVS-arbejde, men lever i endnu højere grad af tilfredse kunder og glæder os til at gøre en forskel for dig – uanset om udfordringen er stor eller lille.

VVS til vand og sanitet

-Udskiftning af vandhane og brusearmatur
-Installering af brusekabine
-Udskiftning af faldstamme
-Køkkeninstallationer (emhætte, vasker, batterier)

Fast opgave, fast pris

Hos Andersen VVS udfører vi både mindre renoveringsopgaver for private hjem, varetager faste serviceeftersyn for boligselskaber og ejerforeninger samt entrepriseopgaver for bygherrer. Hos os er alle kunder – uanset størrelse og opgave – lige vigtige. Derfor lever vi altid op til vores aftaler, hvad enten det omhandler tid eller økonomi. Du får desuden fuld garanti på alle VVS-installationer, så det eneste du skal bekymre dig om er almindelig vedligehold.
Mangler du professionel hjælp til en forestående VVS-opgave, så kontakt Andersen VVS og få gode råd og en fast pris på opgaven, inden du går i gang. På den måde er du sikret et tilfredsstillende resultat, som både afspejler sig i kvalitet og pris. Vi sætter stor ære i vores arbejde, vores produkter og at have god og konstruktiv dialog med kunden.

Energitjek til vandanlæg

Er forbrugsudgifterne løbet løbsk eller ønsker I blot at spare endnu mere på vandregningen, så giv jeres vandanlæg et grundigt energitjek. Læs mere om vores energitjek HER – der er mange penge at spare!

Kontakt din lokale VVS-installatør i Kolding

Med base i Kolding rykker Andersen VVS ud i det meste af Østjylland.

Kontakt os på tlf. 75 70 22 77

Eller udfyld kontaktformularen i højre side – vi glæder os til at høre fra dig.